top of page

Ms. Verhip

Ms. Verhip Marlies Huisman april 2022 deel 2-14.jpg

Ms. Verhip werd in 2020 opgericht door Sarah, samen met haar toenmalige compagnon. Met hun liefde voor vintage meubels, creativiteit en de benodigde kunde en kennis, wisten zij oude meubels weer nieuw leven in te blazen. Nog steeds is Sarah het liefst bezig in haar werkplaats, die zich onder de winkel bevindt. 

 De preloved kids store is ontstaan uit de wens om actief bij te dragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van onszelf en de mensen om ons heen. Als moeder van ieder 2 kids weten we uit ervaring dat er bij kinderen heel veel spullen, spullen en nog eens spullen komen kijken. En ook dat deze spullen vaak maar eventjes meegaan alvorens ze de deur weer uit kunnen. 

Gelukkig wordt het gebruik van tweedehands producten voor kinderen steeds meer mainstream en pronkt het consuminderen inmiddels op menig to-do-lijstje.

De tweedehands kinderkledingwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond en ook wij maken hier al lange tijd gretig gebruik van. Voor andere kinderspullen bleven we helaas aangewezen op de online kanalen. En alhoewel we meestal zeer tevreden zijn met onze online aankopen en verkopen via websites als Vinted en Marktplaats, zitten er ook nadelen aan. Een item dat ondanks nauwkeurige inspectie van de productfoto's toch niet helemaal de kleur heeft die je hoopte, een vlekje of beschadiging heeft of niet zo fris meer ruikt. En bij het verkopen gaat er toch altijd veel tijd en werk zitten in het fotograferen van de items, de teksten bedenken, mensen die bieden, maar toch de koop niet doorzetten, afspraken die niet nagekomen worden...

Daarom wilden wij een fysieke plek creëren waar tweedehands kinderspullen van hoge kwaliteit en in perfecte staat zonder gedoe een nieuw thuis kunnen vinden. En waar jij weet wat je koopt. Want zeker als het gaat om spullen voor je kleintje, wil je dat het mooi, schoon en fris is. En geloof ons, daarvoor hoeft het echt niet nieuw te zijn. Maar hoe fijn is het als je dit met eigen ogen kunt zien en het eerst even vast kunt houden voordat je iets koopt?

Wij hopen met onze winkel voor jou de drempel te verlagen om de overconsumptie tegen te gaan en wat vaker gewoon voor tweedehands te kiezen.

Tot gauw!

Sarah & Eva

bottom of page