top of page

GEEF JOUW
KINDERSPULLEN
EEN TWEEDE KANS


Heb jij kwalitatief goede kinderspullen liggen die je wilt verkopen?

Kom dan zeker even langs!

Wanneer je jouw spullen bij Ms. Verhip inbrengt, heb je er verder geen omkijken meer naar.

Wij zorgen dat jouw items een mooi plekje krijgen in de winkel. Zodra het verkocht is, ontvang jij 40% van de verkoopprijs. 

Lekker makkelijk toch? 

HOE WERKT HET?

Ms_edited.jpg

Merkartikelen &

vintage items

Kies de mooiste, leukste, stoerste items uit die je hebt liggen. Check van tevoren even welke producten en merken je kunt inbrengen. 

Ms_edited.jpg

Bezoek onze winkel in Bussum

Inbrengen kan woensdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Ms_edited.jpg

Jouw items krijgen een

mooi plekje in de winkel

That's it! Je hoeft verder niets meer te doen. Zodra het item verkocht is ontvang jij 40% van de opbrengst.

SELECTEER

Je kunt bij Ms. Verhip terecht met onder andere vintage kasten en commodes, kleine meubeltjes, decoratie, verlichting, babyspullen, (school)tasjes, accessoires, loopfietsjes & loopauto's en speelgoed. Om er zeker van te zijn dat we producten van goede kwaliteit in de winkel hebben, is het alleen mogelijk om merkartikelen en kwalitatief hoogwaardige vintage producten in te brengen.  

Spullen dienen in zeer goede staat te zijn. Dit betekent schoon, onbeschadigd en goed werkend. We willen graag dat het voor de koper voelt als nieuw! Voor kasten en commodes maken wij een uitzondering; deze geven wij met alle liefde een grondige opknapbeurt.

 

Boeken zijn zeer welkom. Mooie prentenboeken, klassiekers, populaire nieuwkomers en reeksen, maar ook boeken voor en door ouders -mits recente uitgave- kunnen bij ons een plekje in de winkel krijgen. Uiteraard geldt ook voor de boeken dat we alleen schone en onbeschadigde exemplaren innemen.

Wat niet ingebracht kan worden: 

Gebruikte knuffels

Kussens, kleedjes e.d. die pillig zijn

Spullen met vlekken of andere beschadigingen

Merkloze producten (m.u.v. vintage items)

Kleding

Kinderwagens

Autostoeltjes & Maxi Cosi's

Kinderfietsen

 

Mocht je twijfelen, aarzel vooral niet om ons vooraf even te bellen of te mailen! 
 

KOM LANGS

Heb je één of meerdere geschikte items om in te brengen? Dan kun je hiermee langskomen bij Ms. Verhip op woensdag t/m zaterdag tussen 10.00 - 17.00 uur. Mocht je niet in Bussum wonen, de winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto (3 min. rijden vanaf afslag 7) en er is bijna altijd wel een parkeerplekje voor de deur te vinden. 

We bekijken ter plekke of de items geschikt zijn voor de winkel. We hechten veel waarde aan kwaliteit dus we checken altijd of items niet gedateerd zijn, nog werken, niet beschadigd zijn of vlekken bevatten. Items die niet ingenomen worden, geven we weer mee terug.  

 

Bij de eerste keer inbrengen, maken we een persoonlijk account voor je aan. De ingebrachte items worden geregistreerd onder jouw klantnummer zodat de verkoop automatisch gekoppeld is aan je account.

VERDIEN

Jij ontvang 40% van de verkoopprijs. De BTW nemen wij voor onze rekening. Wanneer een van je items verkocht wordt dan wordt jouw deel automatisch bijgeschreven in je persoonlijke account.  

 

Het tegoed in je account kun je op elk gewenst moment per bankoverschrijving laten uitbetalen of gebruiken voor eigen aankopen in de winkel. Wij hebben geen cash in de winkel, het uitkeren gebeurt altijd per bankoverschrijving.   

 

De verkoopprijs wordt door ons bepaald. We houden hierbij rekening met een aantal factoren; de (huidige) nieuwprijs, de gemiddelde tweedehands prijs van het product, het bouwjaar, de populariteit/zeldzaamheid van het product en uiteraard de staat van het product. We zijn gespecialiseerd in het bepalen van aantrekkelijke maar toch winstgevende verkoopprijzen voor elk item.

We behouden ons het recht voor op tussentijds wijzigen van de verkoopprijs wanneer wij denken dat dit de verkoop ten goede komt. Tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen.

Wat gebeurt er als items niet worden verkocht?

Niet verkochte items proberen wij eerst nog via een online kanaal te verkopen. Mocht het ook op deze manier niet lukken, dan doneren we het het item aan de speelgoedbank. Heb je bij het inbrengen aangegeven dat je het product graag terugontvangt wanneer de verkoop niet lukt, dan krijg je van ons een ophaalberichtje. 

Selecteer
Verdien
Kom langs
bottom of page